Coafor Virtual
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizura Mandy Moore


Frizura Mandy Moore Cu acest look grozav Mandy Moore demonstreaza ca ii sta cel mai bine bruneta. Parul ei a fost filat marunt intr-o frizura scurta care ii complimenteaza lookul proaspat si tineresc. Aceasta este o optiune grozava daca ai parul mediu sau aspru.
Tips:
Pune ceara la varfurile parului pentru a recreea acest look sexi.
coafura Mandy Moore
coafuri vedete
body line

Coafura par mediu casual Mandy Moore


Coafura par mediu casual Mandy Moore Mandy Moore se transforma intr-o bruneta uimitoare cu acest bob filat cu breton lung. Aceasta coafura par mediu casual este usor de creat si de mentinut si se potriveste tipurilor de par mai aspru si fetelor mai alungite.
Tips:
Foloseste-ti produsele de styling si degetele pentru a rasuci in exterior varfurile parului pentru a crea o un look texturat.
coafura Mandy Moore
coafuri vedete
body line

Coafura par lung Mira Sorvino


Coafura par lung Mira Sorvino Mira Sorvino si-a pastrat stilul simplu, casual la o conferinta de presa, la Hill's Science Diet Second Chance. Au fost adaugate usoare onduleuri la finalul coafuri pentru a creea volum si miscare. Aceasta este o coafura par lung potrivita pentru cei ce ...
Tips:
Folositi un ondulator pentru a adauga bucle pierdute la coafura, si pentru a-i recreea look-ul.
coafura Mira Sorvino
coafuri vedete
body line

Coafura Mo'Nique


Coafura Mo'Nique Parul lucios si neted trebuie uscat drept, pentru a evidentia treptele adaugate pe lateral si in spate, si pentru a recrea aceasta coafura si a reusi incadrarea fetei. Crestetul este tapat pentru a adauga forma o perfecta pentru cei cu fata rotunda, asta pentru cei care ...
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
coafura Mo'Nique
coafuri vedete
body line

Coc Karina Smirnoff


Coc Karina Smirnoff Aceste bucle naturale sunt prinse intr-un coc lejer, ceea ce face coafura sa fie potrivita pentru cele cu fata alungita si cu bucle ondulate in mod natural. Bretonul si o parte din par sunt lasate libere pentru a completa look-ul.
Tips:
Trebuie sa aloci cam doua ore pentru realizarea buclelor, pentru fixare si pentru definire. Acest stil este minunat pentru toate ocaziile si in orice conditii meteo.
coafura Karina Smirnoff
coafuri vedete
body line

Coafura par mediu Karina Smirnoff


Coafura par mediu Karina Smirnoff Aceasta coafura par mediu minunata este plina de volum si dinamism. Treptele facute in partile laterale si in partea din spate creaza structura si volum, ceea ce face ca aceasta coafura sa fie potrivita pentru cele cu fata alungita.
Tips:
Foloseste o cantitate mica de spuma pentru a conferi stralucire si pentru a preveni electrizarea.
coafura Karina Smirnoff
coafuri vedete
body line

Coafura Karina Smirnoff


Coafura Karina Smirnoff Treptele facute in partile laterale si in partea din fata adauga miscare si volum coafurii. Bretonul lung facut intr-o parte completeaza de minune trasaturile fetei. Aceasta coafura este perfecta pentru orice ocazie speciala.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
coafura Karina Smirnoff
coafuri vedete
body line

Coafura par mediu Jennifer Lopez


Coafura par mediu Jennifer Lopez Jennifer Lopez mereu impresioneaza, si aceasta coafura pentru par mediu, pe care a avut-o la Walk Of Style Awards nu este o exceptie. Lungimea ei a fost filata pana la nivelul umerilor si partea de sus si de pe laterale au fost tuse pentru a-i incadra ...
Tips:
Ciupeste si intoarce-ti varfurile la exterior cu putina ceara.
coafura Jennifer Lopez
coafuri vedete
body line

adauga_bannerul_tau