Coafor Virtual
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 de zi par scurt


Aceasta coafura fantastica are trepte uniforme in spate si in parti, care se imbina cu treptele mai scurte din partea de sus si care creeaza inaltime si textura pentru un look minunat.
Tips:
Aplica o cantitate mica de fixativ la radacini pentru mai mult volum si o fixare mai buna.
tunsori
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda


Acesta este un look fantastic cu trepte ascutite, ce creeaza un efect gratios. Bretonul filat a fost adaugat pentru a completa look-ul.
Tips:
Foloseste o cantitate mica de lotiune de netezire a parului, pentru mai multa stralucire si pentru a evita efectul de electrizare.
tunsori
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda par scurt


Cele doua culori din acest look fac coafura sa iasa in evidenta oriunde deoarece contrastul de culori este destul de puternic pentru a fi remarcata. Treptele taiate la perfectie creeaza o forma sexy si adauga inaltime in partea de sus. De aceea este o coafura perfecta pentru formele de fata ...
Tips:
Tapeaza parul incepand de la radacina, pentru mai multa inaltime si control.
tunsori
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 par in scari


Aceasta coafura tinereasca este subtiata la spate pentru a scoate in evidenta treptele ascutite din parti, ceea ce creeaza un look fin si puternic. Stilul merge cel mai bine la un par colorat in doua tonuri diferite.
Tips:
Aplica o cantitate mica de lotiune de neterzire a parului, pe partea de sus pentru a fixa coafura si a face parul sa luceasca.
tunsori
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 asimetrice


Acesta cofura eleganta este realizata asimetric pentru a contura capul. Are o forma tridimensionala, cu trepte texturale care creaza un look asimetric. Acest look fabulos este potrivit persoanelor cu par fin sau mediu care vor o coafura ce va fi, cu siguranta, remarcata.
Tips:
Pozitioneaza parul asa cum doresti in timp ce aplici produsele de finisare.
tunsori
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 filate in scari


Aceasta cofura funky este centrata in jurul treptelor texturale ce au fost taiate in spate si in parti pentru a crea acest look fantastic. Bretonul este dat intr-o parte pentru a face look-ul mai putin sever.
Tips:
Ravaseste varfurile pentru a adauga structura.
tunsori
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 par scurt drept de zi


Aceasta tunsoare scurta si moderna consta in firul de par tuns scurt in parti si la spate, integrat in treptele crestate in partea de sus, care adauga textura si forma acestui stil simplu. Este nevoie de produse aditionale pentru un look similar cu cel din fotografie.
Tips:
Creaza mici tepi pentru a completa stilul texturat.
tunsori
body line

adauga_bannerul_tau