Coafuri 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori par lung, Tunsori par lung cu breton simetric


Pentru a se realiza aceasta coafura luminoasa, au fost realizate bucle lejere in partile laterale si in spate. Bretonul a fost intins, pentru a incadra fata si contrasteaza cu restul coafurii. Pentru aceasta coafura sunt necesare produse pentru fixare si stralucire. De asemenea, sunt necesare retusuri regulate, pentru a se preveni despicarea varfurilor.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
coafuri par mediu
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda, par ondulat


Aceasta coafura jucausa si atragatoare presupune o tunsoare in straturi in partile laterale si in spate, care ii dau un aspect funky. Este o coafura ce se potriveste persoanelor indraznete. De asemenea, este o coafura care se potriveste persoanelor cu par ondulat natural si este potrivita pentru orice ocazie. Bretonul lung, realizat pe o parte, complimenteaza fata si completeaza minunat ...
Tips:
Intoarce varfurile in exterior cu ajutorul cremei modelatoare. Tapeaza parul in crestet, pentru un plus de volum.
coafuri par scurt
body line

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung


Pentru a realiza aceasta coafura fancy pentru par lung au fost realizate bucle de la jumatatea lungimii parului pana la varfuri. Acest lucru confera volum si elasticitate coafurii. Aceasta este o coafura usor de realizat cu ajutorul unui ondulator si este nevoie de o cantitate mica de produse pentru fixare si stralucire. Retusuri regulate vor preveni despicarea varfurilor si vor mentine ...
Tips:
Rasuceste varfurile pentru a adauga mai multa textura.
coafuri par lung
body line

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung cret


Straturi lungi au fost create in parti si in spate pentru a oferi elasticitate si pentru a incuraja miscarea buclelor, realizate de la jumatatea lungimii parului pana la varfuri. Coafura este minunata pentru persoanele cu par cret natural si necesita tunderea regulata a varfurilor, pentru a se preveni despicarea acestora si pentru un look sanatos.
Tips:
Daca aplici spuma ca produs de finisare, vei avea niste bucle mai largi.
coafuri par lung
body line

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung tuns simetric


Parul a fost tuns doar pe lungime, in partile laterale si la spate, pentru a adauga textura si elasticitate buclelor naturale. Parul a fost tapat in crestet pentru a se crea un efect de inaltime si volum. Aceasta coafura se potriveste persoanelor cu fata rotunda.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
coafuri par lung
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata ovala


Mare si indraznet sunt trasaturile ce definesc aceasta coafura. Spatele este ingustat pe gat in timp ce sus si in lateral parul este filat pentru a crea o textura maxima. Nuante diferite de aramiu au fost adaugate pentru o coafura arzatoare.
coafuri par scurt
body line

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung cu breton


Spatele acestei coafuri minunate este filat pana sus in crestetul capului si incertit pentru a fi mai fin,si se amesteca cu parul de sus si din fata, care este si el fin, pentru a adauga contrast frizurii. Este perfecta pentru acelea care cauta o coafura cu o froma interesanta si cu atitudine.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru a obtine volum.
coafuri par lung
body line

Tunsori par lung, Tunsori par lung cu coada


O coafura interesanta unde sunt folosite extensiile de par de culori diferite. Aceasta coafura cu siguranta va atrage atentia.
coafuri par mediu
body line

adauga_bannerul_tau