Coafuri 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori par lung, Tunsori par lung filat


Aceasta coafura magnifica este astfel datorita buclelor care stau la vedere in partea superioara a capului. Bretonul lung contureaza fata dragut si completeaza aceasta coafura cu stil.
Tips:
Ciupeste partea din spate cu niste ceara si apoi zburleste partea din fata pentru a obtine acest look plin de textura.
coafuri par mediu
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cret


Nebunesc, grozav si sic. O combinative de par lung si scurt creeaza un volum maxim, ceea ce face aceasta coafura perfecta pentru persoanele cu fata alungita.
Tips:
Folositi-va degetele pentru a va aranja parul.
coafuri par lung
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung casual


Aceasta coafura incantatoare este numai despre volum si va sta foarte bine persoanelor cu fete lunguiete. Suvite intamplatoare vor fi amestecate pentru a da o forma magnifica care este potrivita pentru un par mediu spre des.
Tips:
Trebuie sa aloci cam doua ore pentru realizarea buclelor, pentru fixare si pentru definire. Acest stil este minunat pentru toate ocaziile si in orice conditii ...
coafuri par lung
body line

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung cu bucle


Buclele elastice fac aceasta coafura sa se aseze perfect si evidentiaza parul filat din lateral si de la spate. Extensiile de par au fost adaugate pentru a da contrast cu culorile si pentru a completa aceasta frizura cu stil.
coafuri par mediu
body line

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung filat


Aceasta coafura imbina doua frizuri in una singura: par drept si ondulat peste tot pana pe spate si pe laterale pentru mai mult volum. Bretonul indreptat pe o parte ajuta la minimizarea volumului pentru a crea valuri care sa se asorteze oaselor obrajilor.
coafuri par mediu
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung casual


Aceasta uimitoare coafura are o combinatie de par scurt si de par lung care ii da o forma minunata. Straturile mici spre medii sunt tunse din partea de sus a capului pentru a crea volum, in timp ce parul lung cade pe spate pentru un final contrastant. Suvitele din breton adauga mai multa stralucire acestei coafuri care este cel mai bine realizata de un profesionist.
Tips:
Aplica putina ceara la radacini pentru stralucire si fixare.
coafuri par scurt
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung filat


Aceasta coafura este mare si este pentru oamenii indrazneti. O combinatie de par lung cu scurt in tot capul ofera acestei coafuri mult volum.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
coafuri par lung
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung de ocazie


O combinative de suvite lungi si scurte da acestei coafuri mult volum peste tot si o face o coafura perfecta pentru oamenii cu fete alungite.
Tips:
Folositi ondulatorul mediu in partile dese ale parului tau pentru a adauga cateva bucle stranse la varfuri.
coafuri par lung
body line

adauga_bannerul_tau