Coafuri 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung cu bucle mari


Aceasta coafura este potrivita celor care isi doresc volum si un par obraznic. Partile laterale si spatele sunt tunse astfel incat sa echilibreze coafura si sa expuna efectul stralucitor in doua culori. Aceasta coafura dramatica este perfecta pentru cele care vor sa rasara din multime.
Tips:
Pentru mai mult volum, stai cu capul in jos si zburleste-ti parul.
coafuri par mediu
body line

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung cu breton drept


Este o coafura clasica dar radianta, utila oamenilor care nu au timp suficient pentru a-si aranja parul. Parul din spate si din lateral este tuns egal cu cateva straturi de par filate, bretonul sexi dat intr-o parte, completand perfect aceasta coafura. Acest stil este perfect pentru cei care au parul fin sau mediu.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
coafuri par mediu
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung cu breton


Aceasta coafura este numai pentru cele increzatoare si curajoase. Lungimea parului este completata de asimetria bretonului, iar coafura este terminata cu un joc de culori care este suficient sa impresioneze orice multime.
Tips:
Foloseste placa de indreptat parul, pentru a avea un par perfect drept.
coafuri par scurt
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung asimetric


Aceasta coafura sigur va atrage atentia. Are linii asimetrice si este o coafura in doua nuante, fiind perfecta pentru cele care vor sa impresioneze multimea si care cauta o coafura iesita din comun.
Tips:
Foloseste produse de finisare pentru a netezi varfurile si pentru a directiona parul asa cum doriti.
coafuri par scurt
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung usor de realizat


Acest stil este obraznic si amuzant, parul a fost taiat pe alocuri scurt pentru a da textura. Parul poate fi ridicat si prins cu diverse clamite, sau lasat in jos avand un aspect dramatic. Suvitele dau o stralucire si un anume caracter fetei. Pe lateral parul a fost filat pentru textura la fel ca si parul din spate pentru a da toata atentia parului de sus.
Tips:
Ciupeste si intoarce-ti varfurile la exterior cu putina ceara.
coafuri par scurt
body line

Tunsori 2012, Tunsori par lung de zi


Aceste plete fabuloase sunt moi si elegante si pot fi coafate in diferite moduri multumita straturilor lungi din partea de sus si din laterale, care au fost tunse gradual pana la varfuri. Straturile vor da volum in partea de sus si sunt perfecte pentru a crea bucle frumoase. Lateralele au fost tunse drept, cu straturi pline, pentru a da sectiunii de sus mai mult volum. Spatele a fost si ...
Tips:
Ia sectiuni mari de par si rasucestele in jurul unui ondulator pentru bucle mari.
coafuri par mediu
body line

Tunsori 2012, Tunsori par lung usor de realizat


Aceasta este o coafura fantastica, cu bretonul care inmoaie trasaturile. Straturi subtile au fost adaugate in partea din spate. Pe laterale au fost adaugate straturi ce incep de mai sus si se imbina cu cele mai scurte in jurul maxilarului.
Tips:
Acest stil se realizeaza cel mai bine pe par ondulat natural.
coafuri par mediu
body line

Tunsori 2012, Tunsori par lung filat


Aceasta este o coafura pe par lung, filata, ce se potriveste tipurilor de par subtire sau mediu. Spatele: lungimea a fost lasata pana dupa umar, cu varfuri subtiate. Laterale: au fost filate de la jumatatea firului de par pentru a crea o forma moale.
Tips:
Foloseste lotiune de netezire pentru a da luciu sau pentru efectul de electrizare.
coafuri par mediu
body line

adauga_bannerul_tau