Coafuri Mirese 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 cu breton


Este un stil distractiv, sexy si indraznet. Spatele este uscat in asa fel incat varfurile sa fie orientate spre exterior si partea de sus este prinsa pentru a crea textura. Bretonul neted este o trasatura fantastica si completeaza acest look perfect.
Tips:
Foloseste degetele pentru a aplica produsele pentru a crea un finisaj texturat.
coafuri nunta
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 par lung


Tapeaza la radacini pentru a maximiza inaltimea acestui coc fabulos, ceea ce il face perfect pentru formele de fata rotunde. Aceasta coafura fantastica este potrivita pentru orice ocazie fie ca este formala sau casual.
Tips:
Rezerva doua ore pentru bigudiuri, tapare, agrafe si fixativ. Acest stil de durata este fantastic pentru toate ocaziile si toate conditiile meteorologice.
coafuri nunta
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 pentru fata ovala


Acest coc fabulos poate fi purtat la orice ocazie. Spatele este stilat in bucle lejere si prinse de cap pentru a da inaltime zonei coroanei. Bretonul moale si sexy a fost adaugat in partea din fata si completeaza acest stil elegant.
Tips:
Rezerva doua ore pentru bigudiuri, tapare, agrafe si fixativ. Acest stil de durata este perfect pentru toate ocaziile si toate conditiile meteorologice.
coafuri nunta
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 par prins in coc


Un coc care opreste parul lung si drept din a cadea, deoarece este rasucit si apoi prins. Modelul din partea de sus creeaza inaltime, ceea ce il face potrivit pentru formele de fata rotunde si mici. Este elegant si simplu.
coafuri nunta
body line

adauga_bannerul_tau