Coafuri par lung 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung


Pentru a realiza aceasta coafura fancy pentru par lung au fost realizate bucle de la jumatatea lungimii parului pana la varfuri. Acest lucru confera volum si elasticitate coafurii. Aceasta este o coafura usor de realizat cu ajutorul unui ondulator si este nevoie de o cantitate mica de produse pentru fixare si stralucire. Retusuri regulate vor preveni despicarea varfurilor si vor mentine ...
Tips:
Rasuceste varfurile pentru a adauga mai multa textura.
body line

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung cret


Straturi lungi au fost create in parti si in spate pentru a oferi elasticitate si pentru a incuraja miscarea buclelor, realizate de la jumatatea lungimii parului pana la varfuri. Coafura este minunata pentru persoanele cu par cret natural si necesita tunderea regulata a varfurilor, pentru a se preveni despicarea acestora si pentru un look sanatos.
Tips:
Daca aplici spuma ca produs de finisare, vei avea niste bucle mai largi.
body line

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung tuns simetric


Parul a fost tuns doar pe lungime, in partile laterale si la spate, pentru a adauga textura si elasticitate buclelor naturale. Parul a fost tapat in crestet pentru a se crea un efect de inaltime si volum. Aceasta coafura se potriveste persoanelor cu fata rotunda.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
body line

Frizuri par lung, Frizuri 2012 par lung cu breton


Spatele acestei coafuri minunate este filat pana sus in crestetul capului si incertit pentru a fi mai fin,si se amesteca cu parul de sus si din fata, care este si el fin, pentru a adauga contrast frizurii. Este perfecta pentru acelea care cauta o coafura cu o froma interesanta si cu atitudine.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru a obtine volum.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cret


Nebunesc, grozav si sic. O combinative de par lung si scurt creeaza un volum maxim, ceea ce face aceasta coafura perfecta pentru persoanele cu fata alungita.
Tips:
Folositi-va degetele pentru a va aranja parul.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung casual


Aceasta coafura incantatoare este numai despre volum si va sta foarte bine persoanelor cu fete lunguiete. Suvite intamplatoare vor fi amestecate pentru a da o forma magnifica care este potrivita pentru un par mediu spre des.
Tips:
Trebuie sa aloci cam doua ore pentru realizarea buclelor, pentru fixare si pentru definire. Acest stil este minunat pentru toate ocaziile si in orice conditii ...
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung filat


Aceasta coafura este mare si este pentru oamenii indrazneti. O combinatie de par lung cu scurt in tot capul ofera acestei coafuri mult volum.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung de ocazie


O combinative de suvite lungi si scurte da acestei coafuri mult volum peste tot si o face o coafura perfecta pentru oamenii cu fete alungite.
Tips:
Folositi ondulatorul mediu in partile dese ale parului tau pentru a adauga cateva bucle stranse la varfuri.
body line

adauga_bannerul_tau