Coafuri par lung 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cret de ocazie


Volumul si plinatatea acestei tunsori blonde sunt date de straturile tunse in partea din spate si laterale. Aceasta coafura este perfecta pentru persoanele care cauta un stil cu miscare si volum. Tunsori regulate sunt necesare pentru a mentine forma si pentru a evita varfurile despicate.
Tips:
Tapeaza la radacini pentru mai multa inaltime.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung tuns simetric


Onduleul natural al acestei tunsori creeaza volum si plinatate ce sunt echilibrate de straturile lungi tunse in jurul marginilor. Suvitele adaugate in partea de sus dau contrast intregului stil si completeaza acest look perfect.
Tips:
Foloseste ceara pentru a defini buclele si adauga lac pentru fixare.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cu volum


Bucle, bucle, bucle! Daca iti plac buclele, atunci aceasta coafura este perfecta pentru tine. Acest stil functioneaza perfect pe parul des deoarece, cu cat ai mai mult par, cu atat mai bine. Pentru mai mult volum, parul a fost filat peste tot pentru a crea aceasta forma voluminoasa si rotunda. Acest stil este perfect pentru formele de fata lungi. Lateralele au fost tunse drept si ...
Tips:
Acest stil va fi realizat cel mai bine pe parul ondulat sau cret natural.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cret cu bucle mici


Acest stil are foarte multa atitudine multumita lungimii si culorii. Spatele: a fost tuns la o singura lungime pentru a mentine o margine definita si straturi medii si scurte au fost tunse in partea de sus pentru a da miscare si inaltime.
Tips:
Aplica o cantitate mica de fixativ la radacini pentru mai mult volum si fixare.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung cu breton


Acest stil este distractiv de purtat si are doua texturi diferite. Bretonul neted este o modalitate foarte buna de a scoate in evidenta luciul in timp ce buclele dau volum in partea din spate si laterale. Straturi medii si lungi au fost tunse in partea din spate pentru a da forma si miscare. In laterale straturile au fost adaugate pentru a da volum si miscare in jurul fetei.
Tips:
Aplica o crema pentru protectie.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung ondulat


Aceasta coafura frumoasa este perfecta pentru orice ocazie. Spatele are straturi care au fost tunse scurte si lungi pentru a echilibra stilul. Lateralele au straturi care au fost imbinate de la straturile mai scurte in partea de sus la cele mai lungi si sexy din jurul fetei.
Tips:
Foloseste lotiune de netezire pentru a da luciu si pentru a reduce efectul de electrizare.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung aranjat intr-o parte


Acest stil moale si sexy este perfect pentru orice ocazie speciala si este usor de creat cu bigudiuri sau cu un ondulator. Buclele au fost adaugate de la jumatatea firului de par pana la varfuri pentru a mentine partea de sus plata si arata contrastul din acest stil. Cu produsele corecte aceasta coafura se va mentine in majoritatea conditiilor meteorologice.
body line

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung afro


Straturi subtile sunt tunse in jurul marginilor acestei tunsori pentru a echilibra volumul si rotunjimea si pentru a usura varfurile. Acest stil jumatate ridicat in sus este perfect pentru persoanele cu par cret natural pentru o coafura relaxata.
Tips:
Foloseste degetele pentru a directiona parul in pozitia dorita si permite produselor sa se usuce natural.
body line

adauga_bannerul_tau