Coafuri par lung 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator

Coafuri par lung, Coafuri 2012 par lung pentru fata ovala


Aceasta coafura pentru par cret are trepte tunse in partea din spate si in laterale pentru a echilibra volumul si rotunjimea de la jumatatea firului de par pana la varfuri. Acest stil este perfect pentru persoanele cu par cret natural.
Tips:
Acest stil va fi realizat cel mai bine pe par ondulat sau cret natural.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung cret pentru fata ovala


Acesta este un look perfect pentru persoanele cu par cret natural. Straturi lungi au fost tunse de jur imprejur, de la jumatatea firului de par, si cad in cascada pana la varfuri pentru un aspect mai plat in partea de sus si mai umflat in partea de jos. Lateralele au fost tunse drept pentru a da buclelor miscare si forma. Spatele a fost tuns drept pentru a crea un look egal peste tot.
Tips:
Lasa capul in jos si strange parul in palme pentru mai mult volum.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung pentru fata ovala cu volum


Straturi medii si lungi au fost tunse in partea din spate si in laterale pentru a crea acest stil plin de volum, perfect pentru formele de fata lungi sau patrate. Utilizarea creativa a suvitelor peste tot adauga un contrast de culoare pentru un finisaj fantastic.
Tips:
Tapeaza radacinile pentru mai multa inaltime in partea de sus a acestei tunsori.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung 2012 pentru fata ovala


Aceasta coafura cu volum este realizata datorita straturilor de la medii la lungi din partea din spate si din laterale. Bretonul lung, dat intr- parte, este netezit pentru a completa acest stil intr-un mod fantastic. Aceasta coafura pentru par cret este perfecta pentru orice ocazie, de zi sau de noapte.
Tips:
Lasa capul in jos si trece-ti degetele prin sectiunea de sus a parului pentru a crea un stil plin de volum si dezordonat.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung 2012 cu breton


Lungimea acestei tunsori crete este dreapta, filata usor la margini pentru a amplifica miscarea buclelor care adauga forma acestui stil. Bretonul drept este netezit in jos pentru a incadra fata si pentru a demonstra cat de versatila poate fi aceasta coafura.
Tips:
Foloseste produse de finisare pentru a netezi varfurile si a directiona parul in pozitia dorita.
body line

adauga_bannerul_tau