Coafuri par mediu 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori par lung, Tunsori par lung cu breton simetric


Pentru a se realiza aceasta coafura luminoasa, au fost realizate bucle lejere in partile laterale si in spate. Bretonul a fost intins, pentru a incadra fata si contrasteaza cu restul coafurii. Pentru aceasta coafura sunt necesare produse pentru fixare si stralucire. De asemenea, sunt necesare retusuri regulate, pentru a se preveni despicarea varfurilor.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
body line

Tunsori par lung, Tunsori par lung cu coada


O coafura interesanta unde sunt folosite extensiile de par de culori diferite. Aceasta coafura cu siguranta va atrage atentia.
body line

Tunsori par lung, Tunsori par lung filat


Aceasta coafura magnifica este astfel datorita buclelor care stau la vedere in partea superioara a capului. Bretonul lung contureaza fata dragut si completeaza aceasta coafura cu stil.
Tips:
Ciupeste partea din spate cu niste ceara si apoi zburleste partea din fata pentru a obtine acest look plin de textura.
body line

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung cu bucle


Buclele elastice fac aceasta coafura sa se aseze perfect si evidentiaza parul filat din lateral si de la spate. Extensiile de par au fost adaugate pentru a da contrast cu culorile si pentru a completa aceasta frizura cu stil.
body line

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung filat


Aceasta coafura imbina doua frizuri in una singura: par drept si ondulat peste tot pana pe spate si pe laterale pentru mai mult volum. Bretonul indreptat pe o parte ajuta la minimizarea volumului pentru a crea valuri care sa se asorteze oaselor obrajilor.
body line

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung cu bucle mari


Aceasta coafura este potrivita celor care isi doresc volum si un par obraznic. Partile laterale si spatele sunt tunse astfel incat sa echilibreze coafura si sa expuna efectul stralucitor in doua culori. Aceasta coafura dramatica este perfecta pentru cele care vor sa rasara din multime.
Tips:
Pentru mai mult volum, stai cu capul in jos si zburleste-ti parul.
body line

Tunsori par lung, Tunsori 2012 par lung cu breton drept


Este o coafura clasica dar radianta, utila oamenilor care nu au timp suficient pentru a-si aranja parul. Parul din spate si din lateral este tuns egal cu cateva straturi de par filate, bretonul sexi dat intr-o parte, completand perfect aceasta coafura. Acest stil este perfect pentru cei care au parul fin sau mediu.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
body line

Tunsori 2012, Tunsori par lung de zi


Aceste plete fabuloase sunt moi si elegante si pot fi coafate in diferite moduri multumita straturilor lungi din partea de sus si din laterale, care au fost tunse gradual pana la varfuri. Straturile vor da volum in partea de sus si sunt perfecte pentru a crea bucle frumoase. Lateralele au fost tunse drept, cu straturi pline, pentru a da sectiunii de sus mai mult volum. Spatele a fost si ...
Tips:
Ia sectiuni mari de par si rasucestele in jurul unui ondulator pentru bucle mari.
body line

adauga_bannerul_tau