Coafuri par mediu 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori 2012, Tunsori par lung usor de realizat


Aceasta este o coafura fantastica, cu bretonul care inmoaie trasaturile. Straturi subtile au fost adaugate in partea din spate. Pe laterale au fost adaugate straturi ce incep de mai sus si se imbina cu cele mai scurte in jurul maxilarului.
Tips:
Acest stil se realizeaza cel mai bine pe par ondulat natural.
body line

Tunsori 2012, Tunsori par lung filat


Aceasta este o coafura pe par lung, filata, ce se potriveste tipurilor de par subtire sau mediu. Spatele: lungimea a fost lasata pana dupa umar, cu varfuri subtiate. Laterale: au fost filate de la jumatatea firului de par pentru a crea o forma moale.
Tips:
Foloseste lotiune de netezire pentru a da luciu sau pentru efectul de electrizare.
body line

Tunsori 2012, Tunsori par lung cu bucle mari


Acest stil sexy este perfect pentru cele cu par subtire si este usor de intretinut cu tunsori regulate. Spatele: varfurile au fost filate pentru a da margini moi si pentru a se combina cu straturile lungi. Laterale: au fost filate de la jumatatea fetei cu cele mai scurte straturi in fata, acestea fiind destul de versatile incat sa fie purtate ca un breton lung, dat intr-o parte.
Tips:
O cantitate mica de produse de finisare este tot ce ai nevoie pentru a completa acest look.
body line

Tunsori 2012, Tunsori par lung filat in exterior


Acest stil funky are foarte multa atitudine multumita combinatiei de straturi scrute si lungi si este o optiune pentru o seara in oras. Spatele: are foarte multe straturi care incep de la coroana si apoi se combina pana jos. Laterale: straturile sunt incepute de la bretonul subtiat si ingustate pentru un finisaj moale.
Tips:
Folosind ceara, imparte parul in sectiuni cu degetele pentru a realiza acest look.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par lung cu bucle


Acest stil este perfect pentru o noapte in oras si usor de realizat pe tipurile de par subtiri sau medii. Spatele: lungimea a fost pastrata egala si straturi frumoase au fost adaugate de la jumatatea firului de par pentru a crea volum. Laterale: au fost incepute de la maxilar si sunt conturate in jos spre gat pentru un finisaj sexy.
Tips:
Foloseste ondulatorul pe sectiuni groase de par pentru a adauga onduleuri mari de la jumatatea firului de par pana la varfuri.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par lung simetric


Acest stil moale este usor de mentinut cu tunsori regulate si perfect pentru cele cu par ondulat natural. Spatele: lungimea este pastrata peste tot si straturi lungi au fost adaugate pentru a da forma varfurilor. Lateralele: straturi subtiri au fost adaugate pentru a crea volum si forma pentru partea din fata si partile laterale ale acestei tunsori.
Tips:
Aplica crema pentru protectie.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par lung usor de realizat


Aceasta coafura divina are foarte multa atitudine si forma multumita straturilor tunse in partea din spate si laterale. Straturile din spate incep de la mijlocul firului de par si se combina pana la varfuri pentru un finisaj fara greutate. Partea din fata si lateralele incep de la mijlocul fetei si sunt orientate in jos pentru a incadra fata.
Tips:
Foloseste produse de finisare pentru a netezi varfurile si sa-ti directionezi parul in directia dorita.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par lung de zi


Straturi moi si sexy dau acestui stil foarte multa miscare. Straturile din spate incep de sub partea de sus si sunt graduale pana la varfuri pentru a echilibra forma si volumul. Straturile din fata incep de la partea de mijloc a firului de par si creeaza volum in laterale.
Tips:
Pentru mai mult volum, aplica bigudiuri in aceeasi directie in care ti-ai uscat parul.
body line

adauga_bannerul_tau