Coafuri par mediu 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri 2012, Frizuri par lung cu breton


Aceasta este o coafura delicata si ondulata, perfecta pentru cele cu parul usor ondulat. Pentru a evita greutatea, straturile din partea din spate incep de mai jos de partea se sus si se combina pana jos, in varfuri. Straturile din fata si din laterale incep de la jumatatea fetei si sunt orientate in jos pentru a contura fata si linia gatului.
Tips:
Foloseste ondulatorul pe sectiuni mari ale parului pentru a adauga mai multa rotunjime.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par lung cu breton simetric


Acest look lung si luxuriant este perfect pentru orice ocazie, insa este un stil bun in special pentru cele cu par subtire sau mediu. Spatele este stilizat in bucle moi si tapat pentru a crea inaltime si volum in zona coroanei. Bretonul netezit da un aspect sexy intregului stil.
Tips:
Utilizand ceara, imparte parul pe sectiuni cu degetele, pentru a realiza acest look. Rezerva-ti 2 ore pentru bigudiuri, tapare, agrafe si fixativ. Acest stil de ...
body line

Frizuri 2012, Frizuri par lung cu breton in fata


Aceasta coafura este filata peste tot pentru a da mai mult volum si miscare. Bretonul subtiat este dat intr-o parte pentru a scurta forma si a scoate ochii in evidenta.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par lung de zi usor de realizat


O combinatie de straturi tunse in partea de sus, laterale si partea din spate permite miscare acestei tunsori lungi. Aceasta coafura se potriveste celor cu forme de fata lungi.
Tips:
Aplica o cantitate mica de lotiune de netezire pe partea de sus pentru luciu si fixare.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par lung tuns simetric


Straturi de la medii pana la lungi au fost tunse in jurul partii din spate si in laterale, ceea ce creeaza foarte multa miscare de la jumatatea firului de par pana la varfuri si permite suvitelor sa iasa in evidenta.
Tips:
Ciupeste firul de par de la jumatate pana la varfuri cu ceara pentru a defini bucla.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par lung casual


O combinatie de straturi de la scurte la lungi peste tot pentru a crea un aspect moale si indraznet. Bretonul filat este adaugat pentru a incadra fata si completa stilul acesta perfect.
Tips:
Adu parul din partea de sus in fata si ciupeste-l peste tot pentru a adauga textura.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par lung ondulat


Aceasta tunsoare casual este fantastica pentru cele care cauta o coafura usor de intretinut. Straturile filate pe laterale si in spate amplifica buclele si permit mai multa miscare de la mijlocul firului de par pana la varf, facand acest stil perfect pentru cele cu forme de fata lungi.
Tips:
Utilizeaza lotiune de netezire pentru a da luciu si a reduce electrizarea.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par lung ondulat si filat


Scopul acestei tunsori fantastice este aspectul cool si casual. Straturile filate sunt tunse in laterale si in spate pentru a crea textura si definire. Aceasta coafura se potriveste celor cu par subtire sau mediu.
Tips:
Aplica bigudiuri medii peste tot pentru a da volum si miscare.
body line

adauga_bannerul_tau