Coafuri par scurt 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata rotunda, par ondulat


Aceasta coafura jucausa si atragatoare presupune o tunsoare in straturi in partile laterale si in spate, care ii dau un aspect funky. Este o coafura ce se potriveste persoanelor indraznete. De asemenea, este o coafura care se potriveste persoanelor cu par ondulat natural si este potrivita pentru orice ocazie. Bretonul lung, realizat pe o parte, complimenteaza fata si completeaza minunat ...
Tips:
Intoarce varfurile in exterior cu ajutorul cremei modelatoare. Tapeaza parul in crestet, pentru un plus de volum.
body line

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pentru fata ovala


Mare si indraznet sunt trasaturile ce definesc aceasta coafura. Spatele este ingustat pe gat in timp ce sus si in lateral parul este filat pentru a crea o textura maxima. Nuante diferite de aramiu au fost adaugate pentru o coafura arzatoare.
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung casual


Aceasta uimitoare coafura are o combinatie de par scurt si de par lung care ii da o forma minunata. Straturile mici spre medii sunt tunse din partea de sus a capului pentru a crea volum, in timp ce parul lung cade pe spate pentru un final contrastant. Suvitele din breton adauga mai multa stralucire acestei coafuri care este cel mai bine realizata de un profesionist.
Tips:
Aplica putina ceara la radacini pentru stralucire si fixare.
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung cu breton


Aceasta coafura este numai pentru cele increzatoare si curajoase. Lungimea parului este completata de asimetria bretonului, iar coafura este terminata cu un joc de culori care este suficient sa impresioneze orice multime.
Tips:
Foloseste placa de indreptat parul, pentru a avea un par perfect drept.
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung asimetric


Aceasta coafura sigur va atrage atentia. Are linii asimetrice si este o coafura in doua nuante, fiind perfecta pentru cele care vor sa impresioneze multimea si care cauta o coafura iesita din comun.
Tips:
Foloseste produse de finisare pentru a netezi varfurile si pentru a directiona parul asa cum doriti.
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung usor de realizat


Acest stil este obraznic si amuzant, parul a fost taiat pe alocuri scurt pentru a da textura. Parul poate fi ridicat si prins cu diverse clamite, sau lasat in jos avand un aspect dramatic. Suvitele dau o stralucire si un anume caracter fetei. Pe lateral parul a fost filat pentru textura la fel ca si parul din spate pentru a da toata atentia parului de sus.
Tips:
Ciupeste si intoarce-ti varfurile la exterior cu putina ceara.
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung drept cu breton


Acest stil este fierbinte si este fantastic pentru o seara in oras. Straturile tepoase sunt orientate in partea de sus si graduale pana la varfuri pentru a-i da acestui stil un finisaj textural si format. Bretonul lung a fost dat intr-o parte pentru a imblanzi aspectul in jurul fetei. Acest stil va functiona cel mai bine pe forme de fata lungi. Lateralele au fost tunse si subtiate ...
Tips:
Aplica produsele de stilizare pe varfurile parului si ciupeste pentru a crea margini texturale.
body line

Coafuri 2012, Coafuri 2012 par lung pentru fata rotunda


Este un stil distractiv daca ai parul lung si vrei sa-l pastrezi asa. Stilul utilizeaza breton tuns cu lama intr-o forma inegala ca atractia principala. Straturile lungi au fost tunse in jurul lateralelor si spatele pentru a da acestui stil un pic de volum si forma. Acesta este un stil usor de mentinut cu tunsori regulate. Lateralele au fost tunse si subtiate la varfuri pentru a crea un ...
Tips:
Aplica o cantitate mica de fixativ la radacini pentru mai mult volum si fixare.
body line

adauga_bannerul_tau