Coafuri par scurt 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri par lung, Coafuri par lung 2012 pentru fata rotunda


Aceasta este o optiune fantastica pentru o seara in oras sau o cina romantica in casa. Acest stil casual dar funky are straturi moi si breton subtiat pentru a da forma. Spatele a fost filat pana la jumatatea firului de par pentru a crea o margine mai usoara. Lateralele au straturi medii ce incep de la linia maxilarului si se ingusteaza pe lungime.
Tips:
Aplica o cantitate mica de fixativ la radacini pentru mai mult volum si fixare.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung drept 2012 pentru fata rotunda


Este o coafura neteda, cu breton plin pentru a incadra partea de sus a fetei. Spatele: varfurile au fost tunse pentru a forma o baza egala pentru stilizare si straturi moi care au fost tunse la o lungime medie. Laterale: au fost tunse pentru un finisaj moale la margini si doar straturile subtile au fost adaugate pentru a usura lungimea.
Tips:
Foloseste degetele pentru a aplica produsele de stilizare si pentru a crea un finisaj textural.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung de zi


Aceasta este o coafura mai delicata, cu margini subtiate pentru a incadra fata. Spatele a fost lasat la o singura lungime pentru a fi mai usor de mentinut. Lateralele au fost subtiate si si ascutite in jos, de la bretonul subtiat pana pe lungime.
Tips:
Foloseste produse de finisare pentru a netezi varfurile si sa directionezi parul in pozitia pe care ti-o doresti.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung de zi usor de realizat


Aceasta este o coafura distractiva care are straturi filate pentru a face mai usoara stilizarea. In spate, straturile medii si lungi au fost filate pentru a crea varfuri subtiate. In laterale, straturile incep de la mijlocul firului de par si se combina pentru a echilibra forma.
Tips:
Foloseste lotiunea de netezire pentru a da luciu si pentru a reduce electrizarea.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung casual


Aceasta coafura filata are varfuri texturale peste tot pentru un finisaj subtiat. In spate, varfurile si straturile lungi au fost tunse pentru a pastra acest stil moale. Straturile de pe laterale au fost tunse in jurul maxilarului pentru a incadra fata.
Tips:
Aplica o cantitate mica de lotiune de netezire pe partea de su pentru luciu si fixare.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung pentru fata ovala


Aceasta coafura lunga casual, filata, cu breton dat intr-o parte, functioneaza pentru majoritatea ocaziilor. Straturile ajuta la cresterea naturala a parului si la miscare in timp ce cararea intr-o parte il face un stil perfect pentru formele de fata mai lungi.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung pentru fata ovala cu breton


Aceasta coafura lunga si tepoasa a fost tunsa cu lama in partea de jos si in laterale, rezultand intr-un finisaj subtiat si textural. Bretonul dat intr-o parte creeaza lungime verticala, facand acest stil perfect pentru formele de fata lungi.
body line

Coafuri par lung, Coafuri par lung pentru fata ovala cu breton intr-o parte


Straturile texturate pe partea din spate, in laterale si in partea de sus ii dau acestei tunsori indrazneala, iar, multumita culorii flamboiante, acest look va atrage atentia fara indoiala.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
body line

adauga_bannerul_tau