Cocuri 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 cu breton


Aceasta coafura este fantastica si usor de recreat pe par lung si lucios. Pentru a realiza o forma asimetrica, parul este stilizat de la jumatatea firului de par, in bucle definite si prinse intr-o parte. Bretonul neted si sexy arata versatilitatea stilului si o bentita finiseaza coafura perfect.
Tips:
Directioneaza parul in pozitia dorita in timp ce aplici produsele de finisare
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 par lung cret


Un stil simplu cu o parte prinsa intr-o parte, neteda care iti tine parul departe de ochi si fata. Partea de sus este tapata pentru mai multa inaltime in timp de bretonul a fost dat intr-o parte si prins intr-un nod. Este un stil foarte bun pentru formele de fata patrate.
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 pentru fata rotunda


Aceasta coafura voluminoasa este tapata la radacini pentru a maximiza volumul si latimea ceea ce face acest stil perfect pentru persoanele care cauta o coafura fabuloasa pentru formele de fata lungi. Lungimea din spate este lasata sa cada peste umeri aratand faptul ca parul este vopsit in doua culori, ceea ce completeaza acest stil fantastic.
Tips:
Tapeaza radacinile pentru a atinge latimea necesara si pentru a recrea acest stil.
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 coc casual


Aceasta coafura eleganta si neteda este tapata la radacini pentru mai multa inaltime si control in timp ce spatele este lasat sa cada peste umeri pentru un finisaj fantastic.
Tips:
Rezerva o ora si jumatate pentru uscare, coafare si fixativ.
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 coc intr-o parte


Volum si desime au fost scopul acestei coafuri. Parul este ondulat de la jumatatea firului de par spre varfuri si prins astfel incat majoritatea lungimii se afla intr-o parte. Cocul are un finisaj asimetric.
Tips:
Rezerva doua ore pentru bigudiuri, tapare, agrafe si fixativ. Acest stil de durata este perfect pentru toate ocaziile si toate conditiile meteorologice.
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 cu coc si breton


Buclele au fost adaugate la aceasta coafura pentru a da desime si volum in partea de sus, ceea ce face acest coc perfect pentru formele de fata rotunde.
Tips:
Rezerva doua ore pentru bigudiuri, tapare, agrafe si fixativ. Acest stil de durata este perfect pentru toate ocaziile si toate conditiile meteorologice.
body line

Coafuri Mireasa, Coafuri Mireasa 2012 cu coc simetric


Aceasta coafura casual este fantastica pentru persoanele care prefera sa isi tina parul departe de fata. Bretonul lung si subtiat este lasat pentru a inmuia fata si a completa acest look stilat.
Tips:
Rezerva doua ore pentru bigudiuri, tapare, agrafe si fixativ. Acest stil de durata este fantastic pentru toate ocaziile si toate conditiile meteorologice.
body line

adauga_bannerul_tau