Frizuri 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 casual par mediu


Aceasta coafura sic sta pe umeri, cu varfurile filate, care dau textura si pe spate si pe laterale. Aceasta permite folosirea nuantelor de rosu prin culoarea castanie de baza.
Tips:
Aceasta este o coafura foarte usor de realizat si dureaza foarte putin pentru a o aranja.
frizuri par scurt
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par filat


Aceasta coafura cu parul de lungime medie este ingustata pe gat, cu straturi filate pe laterale si sus pentru a crea o coafura usoara. Radacinile de sus tapate pentru mai mult volum si se potriveste minunat persoanelor cu fata rotunda.
frizuri par scurt
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton


La aceasta coafura, parul sta pe umeri, bretonul este asimetric, pentru a contura fata diagonal, pentru o coafura indrazneata. Aceasta coafura se potriveste cel mai bine la cele cu parul drept natural si va trebui sa-i faceti cateva retusuri periodic pentru a-i mentine forma.
frizuri par scurt
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton asimetric


Straturile inegale sunt taiate pe o parte si pe cealalta si la spate si creeaza o forma moderna care este grozava pentru cele care doresc o coafura minunata si nebuneasca pentru a isi impresiona prietenii. Suvitele din breton sunt taiate in unghi pentru a contura fata asimetrica si pentru a completa aceasta superba coafura.
frizuri par scurt
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 asimetrice


Aceasta coafura este doar pentru cele curajoase, carora nu le este frica sa incerce un stil cu atitudine. Aspectul pe o singura parte lasa aceasta coafura creativa in doua nuante sa fie minunata. Aceasta coafura va avea nevoie de retusuri la 4-6 saptamani pentru a ii mentine forma si stilul.
frizuri par scurt
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 usor de realizat


Straturi de par taiate peste tot dau acestei coafuri multa atitudine ceea ce este minunat pentru cele care vor sa atraga atentia. Folosirea culorii da un contrast deosebit acestei coafuri.
frizuri par scurt
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton in fata


Aceasta coafura este un bob clasic cu varfurile filate. Bretonul, care contureaza ochii, este ceea ce face aceasta coafura sa atraga atentia, in timp ce culorile minunate completeaza aspectul general.
frizuri par scurt
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton in fata, par tuns in scari


Forma acestei coafuri este un bob clasic cu suvite care cad pentru a contura fata. Aceasta coafura cu siguranta va atrage privirile prin multitudinea de culori si nuante folosite.
frizuri par scurt
body line

adauga_bannerul_tau