Frizuri 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 de zi


Acesta este un exemplu de coafura clasica amestecata cu idei din sec. 21. Parul la spate este tuns in bob in straturi diferite, la fel si in lateral si in fata, pentru o coafura sexi.
frizuri par scurt
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu de zi


Aceasta coafura are varfurile taiate si multe straturi, avand un aspect impaiat. Partea de sus este adusa in fata si este lasata mai lunga pentru un finisaj senzual.
frizuri par scurt
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu pentru fata ovala


Aceasta coafura are multe straturi filate la baza pentru a crea textura la varfuri. Pentru a completa aceasta coafura trebuie adaugate pete de culoare pentru a contrasta culoarea de baza, care este blond auriu deschis.
frizuri par scurt
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cu breton


Aceasta coafura cu siguranta nu este despre linii simetrice. Aceasta coafura este taiata intr-o parte mai scurt decat in cealalta pentru a crea un efect de “cap intors”, care se potriveste foarte bine persoanelor foarte curajoase. Bretonul este taiat pe diagonala pentru a contura fata si a completa aceasta coafura minunata.
frizuri par scurt
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu filat


Aceasta coafura fantastica poate fi purtata neteda si fina sau putin mai rebela pentru cei curajosi. Parul este de aceeasi lungime, dar este filat pentru a avea forma si volum. Bretonul este filat si el pentru a contura fata si a completa coafura.
Tips:
Foloseste putina ceara pentru a scoate in afara varfurile. Pentru finisare da cu spray fixativ.
frizuri par scurt
body line

Frizuri 2012, Frizuri usor de realizat pentru par mediu


Aceasta coafura asimetrica va atrage atentia datorita lungimii parului de pe o parte ajungand pana la umar, iar cealalta parte pana la linia maxilarului. Aceasta coafura va avea nevoie de retusuri regulate si produse de intretinere.
frizuri par scurt
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu asimetrice


In aceasta coafura contrastul il aduce culoarea. Straturile de par mai scurte in partea de sus a capului adauga volum. Aceasta coafura este minunata pentru oamenii care au fetele rotunde.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
frizuri par scurt
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cu breton intr-o parte


Coafura uimeste orice multime. Parul din spate este taiat drept pana la ceafa, filat din crestetul capului pentru a adauga volum, iar suvitele se amesteca intre ele.
frizuri par scurt
body line

adauga_bannerul_tau