Frizuri par lung 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri 2012, Frizuri par mediu strans in coc


Pentru a crea acest stil funky, parul a fost prins in parti, spre mijloc, pentru a crea o creasta carliontata, ce se potriveste persoanelor indraznete. Pentru a recrea acest stil este nevoie de multe agrafe si de mult fixativ, pentru stralucire si fixare.
Tips:
Trebuie sa aloci cam doua ore pentru realizarea buclelor, pentru fixare si pentru definire. Acest stil este minunat pentru toate ocaziile si in orice conditii meteo.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cret cu breton


Aceasta coafura are culori minunate care adauga contrast in timp ce bretonul fin completeaza buclele de la spate si din lateral. Aceasta este o coafura moderna perfecta pentru o frizura tipatoare.
Tips:
Tapeaza radacinile pentru a obtine mai mult volum.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cret filat tuns in scari


Acesta este un stil fantastic pentru persoanele cu par subtire sau mediu care isi doresc mai mult volum. Acest stil a fost filat peste tot pentru a crea bucle pline si rotunde. Bretonul plin a fost filat si lasat sa se imbine cu buclele pentru a crea un look moale in jurul fetei. Lateralele au fost tunse pana la gat si filate pentru a incadra gatul si fata si pentru a scoate partea de sus ...
Tips:
Foloseste ondulatorul pentru a adauga bucle de la jumatatea firului de par spre varfuri.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cret


Acest stil este o optiune fantastica pentru persoanele care vor sa amplifice volumul parului lor. Partea din spate a fost filata pe lungime spre coroana pentru a balansa treptele in mod egal. In partile laterale au fost create trepte incepute pe lungime si combinate cu treptele mai scurte din partea de sus pentru inaltime maxima.
Tips:
Acest stil este mai usor de realizat pe par ondulat sau cret natural.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par mediu cret


Buclele vesele si onduleurile fac acest stil ametitor si iesit din comun. Straturile din spate si straturile laterale itensifica onduleurile si ajuta sa creeze un stil frumos peste tot. Acest look este usor de recreat cu bigudiuri sau cu un ondulator.
Tips:
Foloseste ceara pentru a defini sectiuni mici de par.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par mediu cret tuns simetric


Aceasta tunsoare funky este perfecta pentru parul cret natural. In spate lungimea a fost tunsa in forma unui bob pentru a mentine o margine definita si au fost tunse trepte de la o lungime medie. Lateralele au fost filate de la jumatatea fetei si imbinate spre varfuri pentru a crea volum in parti.
Tips:
Foloseste un ondulator mediu pentru a adauga onduleuri mici peste tot.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par mediu cret de zi


Straturi scurte si lungi filate peste tot in aceasta tunsoare ii dau foarte mult volum si miscare. Este fantastica pentru persoanele cu par cret natural care vor sa isi lase buclele salbatice.
body line

Frizuri 2012, Frizuri 2012 par mediu usor de realizat


Volumul acestei tunsori pentru par cret o face perfecta pentru formele de fata lungi. Treptele medii si lungi tunse in spate si in partile laterale dau miscare si volum ce pot fi create cu usurinta folosind bigudiuri.
Tips:
Folosind ceara, alege sectiuni cu degetele pentru a crea acest look.
body line

adauga_bannerul_tau