Frizuri par mediu 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu ondulat de zi


Acest stil este definitia elegantei si este perfect pentru o noapte in oras. Treptele lungi au fost tunse de la jumatatea firului de par si dau acestui look mai mult volum spre varfuri si coroana. Stilul functioneaza cel mai bine pe tipurile de par medii sau dese. Lateralele au fost tunse pana la umeri, cu trepte taiate mai scurt pentru a da latime in laterale. Spatele a fost tuns pana la ...
Tips:
Foloseste un ondulator mare pe sectiuni mari de par pentru a adauga onduleuri mari de la jumatea firului de par si la varfuri.
body line

Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu ondulat usor de realizat


Este o tunsoare filata, usor de intretinut, cu retusuri regulate. Spatele a fost tuns drept si trepte subtile au fost tunse in partea de jos pentru a da volum. Lateralele au fost filate de la linia barbiei, pe lungime, pentru un finisaj delicat in partea din fata.
Tips:
O cantitate mica de produse de finisare este tot ce ai nevoie pentru a completa acest stil.
body line

Coafuri par mediu, Coafuri 2012 par mediu ondulat tuns simetric


Acest stil ondulat este perfect pentru persoanele cu par subtire sau mediu. in spate lungimea a fost lasata pana la gat iar straturile au fost filate spre coroana pentru a da stilului inaltime. In partile laterale au fost adaugate straturi texturale pentru a imblanzi partea din fata si pentru a se imbina cu treptele de sus.
Tips:
Aplica o cantitate mica de lotiune de netezire pe partea de sus pentru a da luciu si fixare.
body line

Coafuri 2012, Coafuri par mediu ondulat usor de realizat


Aceasta tunsoare are foarte mult volum, ceea ce face acest stil foarte placut de purtat si usor de intretinut. In spate au fost create trepte ce incep de la o lungime mai scurta si incorporate in jos pentru a da stilului miscare. Lateralele au fost tunse in trepte, in jos, de la jumatatea firului de par, pentru forma si miscare.
Tips:
Folosind ceara, alege sectiuni de par cu degetele pentru a realiza acest look.
body line

Coafuri 2012, Coafuri par mediu de zi usor de realizat


Acest stil este foarte indraznet. Spatele are trepte ce incep de la cele mai scurte in jurul coroanei, care sunt combinate cu treptele mai lungi din jurul marginilor. Lateralele au fost filate in partea de sus si combinate cu bretonul netezit, ce a fost tuns pentru a crea delicatete in sectiunea din fata a tunsorii.
Tips:
Aplica o cantitate mica de lac la radacini pentru mai mult volum si fixare.
body line

Coafuri 2012, Coafuri par mediu de zi pentru fata rotunda


Acesta este un look flamboiant, pentru persoanele carora le place volumul si desimea. Straturile scurte din zona coroanei creeaza inaltime si ridica firul de par in partea de sus, in timp ce lateralele si straturile din fata au fost texturate pentru a imblanzi stilul peste tot. Este un look fantastic pentru formele de fata mai lungi.
Tips:
Foloseste ondulatorul pentru a ondula firul de par de la jumatate spre varfuri.
body line

Coafuri 2012, Coafuri par mediu de zi pentru fata ovala


Nu numai ca nuanta acestei tunsori o face sa sara in evidenta, dar are si trepte scrute in jurul coroanei pentru a ridica firul de par si a da inaltime. Straturile au fost filate in laterale si in spate pentru un finisaj textural.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu filat cu breton


Aceasta tunsoare distractiva si indrazneata este filata in jurul marginilor pentru a permite un finisaj textural si sa lumineze varfurile pentru un look usor. Bretonul netezit este adaugat sa incadreze fata si sa completeze perfect look-ul .
Tips:
Foloseste ceara si alege sectiuni cu degetele pentru a realiza acest look.
body line

adauga_bannerul_tau