Frizuri par scurt 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu asimetric


Pentru acest par rosu, stralucitor, s-a realizat o tunsoare bob, parul fiind filat peste tot, pentru textura si forma. Acest lucru permite ca parul sa fie coafat destul de usor, cu o cantitate mica de produse. Suvitele din breton au fost indreptate si aranjate pe o parte, ceea ce complimenteaza fata si completeaza perfect coafura.
Tips:
Foloseste o cantitate mica de spuma pentru a conferi stralucire si pentru a preveni electrizarea.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu in scari


Straturile filate din fata, din spate si din lateral sunt vopsite in doua nuante pentru un aspect flocos. Este o coafura perfecta pentru cele care au parul mediu si cauta o coafura plina de forma si stil. Va fi nevoie sa faceti retusuri regulate pentru a pastra forma si pentru a evita ruperea varfurilor.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu cu breton


Aceasta coafura este potrivita celor curajoase. Straturile filate din lateral si din spate permit suvitelor de nuanta inchisa sa se amestece cu cele blonde pentru un efect spectaculos. Bretonul este filat si este lasat mai lung, este blond si se poarta dat pe spate pentru un aspect minunat.
Tips:
Aplica putina spuma de par pentru netezire in partea de sus si pentru stralucire si sustinere.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu in scari


O combinatie interesanta de par scurt cu mediu este tuns din partea de sus pentru a obtine volum si textura. Bretonul este filat si completeaza perfect restul coafurii. Taparea radacinilor va va ajuta sa dati textura si volum.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par mediu colorat


Aceasta coafura este pentru oamenii curajosi si este pentru cei care cauta o coafura cu suvite indoite si linii asimetrice. Parul de la spate este filat pana la ceafa, cu straturi care se duc inspre dreapta iar pe partea stanga parul este filat, inegal si are o forma indrazneata. Culorile stridente sunt folosite peste tot, astfel incat oamenii vor intoarce capul dupa voi, iar aceasta ...
Tips:
Tapeaza parul de sus si da-ti parul pe spate pentru mai mult volum si fixare.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 casual par mediu


Aceasta coafura sic sta pe umeri, cu varfurile filate, care dau textura si pe spate si pe laterale. Aceasta permite folosirea nuantelor de rosu prin culoarea castanie de baza.
Tips:
Aceasta este o coafura foarte usor de realizat si dureaza foarte putin pentru a o aranja.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 par filat


Aceasta coafura cu parul de lungime medie este ingustata pe gat, cu straturi filate pe laterale si sus pentru a crea o coafura usoara. Radacinile de sus tapate pentru mai mult volum si se potriveste minunat persoanelor cu fata rotunda.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton


La aceasta coafura, parul sta pe umeri, bretonul este asimetric, pentru a contura fata diagonal, pentru o coafura indrazneata. Aceasta coafura se potriveste cel mai bine la cele cu parul drept natural si va trebui sa-i faceti cateva retusuri periodic pentru a-i mentine forma.
body line

adauga_bannerul_tau