Frizuri par scurt 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton asimetric


Straturile inegale sunt taiate pe o parte si pe cealalta si la spate si creeaza o forma moderna care este grozava pentru cele care doresc o coafura minunata si nebuneasca pentru a isi impresiona prietenii. Suvitele din breton sunt taiate in unghi pentru a contura fata asimetrica si pentru a completa aceasta superba coafura.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 asimetrice


Aceasta coafura este doar pentru cele curajoase, carora nu le este frica sa incerce un stil cu atitudine. Aspectul pe o singura parte lasa aceasta coafura creativa in doua nuante sa fie minunata. Aceasta coafura va avea nevoie de retusuri la 4-6 saptamani pentru a ii mentine forma si stilul.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 usor de realizat


Straturi de par taiate peste tot dau acestei coafuri multa atitudine ceea ce este minunat pentru cele care vor sa atraga atentia. Folosirea culorii da un contrast deosebit acestei coafuri.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton in fata


Aceasta coafura este un bob clasic cu varfurile filate. Bretonul, care contureaza ochii, este ceea ce face aceasta coafura sa atraga atentia, in timp ce culorile minunate completeaza aspectul general.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 cu breton in fata, par tuns in scari


Forma acestei coafuri este un bob clasic cu suvite care cad pentru a contura fata. Aceasta coafura cu siguranta va atrage privirile prin multitudinea de culori si nuante folosite.
body line

Frizuri par mediu, Frizuri 2012 de zi


Acesta este un exemplu de coafura clasica amestecata cu idei din sec. 21. Parul la spate este tuns in bob in straturi diferite, la fel si in lateral si in fata, pentru o coafura sexi.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu de zi


Aceasta coafura are varfurile taiate si multe straturi, avand un aspect impaiat. Partea de sus este adusa in fata si este lasata mai lunga pentru un finisaj senzual.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu pentru fata ovala


Aceasta coafura are multe straturi filate la baza pentru a crea textura la varfuri. Pentru a completa aceasta coafura trebuie adaugate pete de culoare pentru a contrasta culoarea de baza, care este blond auriu deschis.
body line

adauga_bannerul_tau