Frizuri par scurt 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cu breton


Aceasta coafura cu siguranta nu este despre linii simetrice. Aceasta coafura este taiata intr-o parte mai scurt decat in cealalta pentru a crea un efect de “cap intors”, care se potriveste foarte bine persoanelor foarte curajoase. Bretonul este taiat pe diagonala pentru a contura fata si a completa aceasta coafura minunata.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu filat


Aceasta coafura fantastica poate fi purtata neteda si fina sau putin mai rebela pentru cei curajosi. Parul este de aceeasi lungime, dar este filat pentru a avea forma si volum. Bretonul este filat si el pentru a contura fata si a completa coafura.
Tips:
Foloseste putina ceara pentru a scoate in afara varfurile. Pentru finisare da cu spray fixativ.
body line

Frizuri 2012, Frizuri usor de realizat pentru par mediu


Aceasta coafura asimetrica va atrage atentia datorita lungimii parului de pe o parte ajungand pana la umar, iar cealalta parte pana la linia maxilarului. Aceasta coafura va avea nevoie de retusuri regulate si produse de intretinere.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu asimetrice


In aceasta coafura contrastul il aduce culoarea. Straturile de par mai scurte in partea de sus a capului adauga volum. Aceasta coafura este minunata pentru oamenii care au fetele rotunde.
Tips:
Tapeaza parul la radacina pentru inaltime si control.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cu breton intr-o parte


Coafura uimeste orice multime. Parul din spate este taiat drept pana la ceafa, filat din crestetul capului pentru a adauga volum, iar suvitele se amesteca intre ele.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu de zi


Straturile imprastiate pe laterale si pe spate dau acestei coafuri o forma si un contur. Folosirea suvitelor aurii in partea de sus adauga viata acestei coafuri magnifice.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu drept de zi


Aceasta coafura este fina si sexi. Parul filat si culoarea stridenta fac aceasta frizura sa atraga atentia. Bretonul fin contureaza fata si completeaza frumos aceasta coafura.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par mediu cu breton asimetric


Acest stil asimetric este perfect pentru cele care vor sa atraga atentia. Straturile din fata sunt filate pentru un efect deosebit.
body line

adauga_bannerul_tau