Tunsori 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori 2012 - Tunsoare pentru par scurt si drept


Acest bob filat ajunge pana la linia maxilarului, iar la nivelul varfurilor sunt realizate trepte pentru a oferi un aspect modern acestei tunsori. Bretonul este, de asemenea, filat si este indreptat intr-o parte, pentru a indulci trasaturile fetei si pentru a completa in mod magnific coafura.
Tips:
In timp ce aplici produsele de finisare, aranjeaza-ti si parul in pozitia finala.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt drept


Aceasta coafura pixie, fancy, presupune filarea parului in spate si in parti, pentru a se diminua din volum. Este o coafura usor de realizat cu putina ceara de par sau crema modelatoare. Aceasta tunsoare texturata necesita revenirea asupra ei la 4-6 saptamani, pentru a se mentine forma si stilul.
Tips:
Acesta este un stil usor de realizat.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt si drept


Parul este tuns asimetric in spate si in partile laterale pentru a da acestei coafuri scurte si simple, un aspect subtiat. Datorita acestei tunsori versatile, parul poate fi purtat ciufulit, pentru ocazii mai casual, sau indreptat, pentru un look conservator. Trebuie sa se revina asupra tunsorii la fiecare 4 saptamani, pentru a mentine aceasta forma si pentru a preveni despicarea varfurilor.
Tips:
Directioneaza parul in pozitia dorita in timp ce aplici produsele de fixare.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt si drept


Spatele este tuns pe gat cu cateva suvite pe colt mai lungi. O parte este tunsa foarte scurt iar cealalta ajunge pana la linia maxilarului pentru a crea o asimetrie. Bretonul este filat pe diagonala.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsoare punk par scurt si drept


Aceasta coafura roscata se potriveste pentru persoanele rebele. Varfurile sunt filate pentru a o face usor de aranjat cu putina ceara. Aceasta coafura va avea nevoie de retusuri ocazionale pentru a ii mentine forma.
Tips:
Jucati-va cu radacinile parului pentru a-i da volum.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt drept


Aceasta coafura roscata este la moda si este foarte filata. In spate parul este tuns uniform aproape de gat in timp ce in lateral parul este lasat mai lung pentru a crea o forma minunata. Bretonul este filat scurt pentru a completa acest stil.
Tips:
Foloseste-ti degetele pentru a imprastia ceara.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori alternative - par scurt drept


Parul din spate este filat pe gat. Partile din lateral sunt indoite pentru a forma o asimetrie, ceea ce este perfect pentru persoanele cu fata alungita. Bretonul este dat intr-o parte pentru a imbalnzi aceasta coafura si a o completa.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsoare moderna par scurt drept


Este o coafura minunata pentru cele care nu vor sa petreaca prea mult timp aranjandu-si parul. Partea din spate si lateralele sunt taiate pe dimensiunea capului pentru ca frizura sa aiba varfurile rotunjite, iar suvitele se amesteca intre ele adaugand volum.
tunsori par scurt
body line

adauga_bannerul_tau