Tunsori 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori 2012 - Tunsoare funky par scurt drept


Aceasta coafura rock este filata pentru a obtine varfuri subtiri peste tot, parul din spate fiind ridicat, iar cel de sus facut astfel incat sa stea lipit de cap pentru un aspect contrastant. Se vor adauga pete de culoare pentru a completa aceasta frizura.
Tips:
Un spray fixativ puternic iti va tine coafura la locul ei.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt si drept - trendy


Aceasta coafura la moda este filata peste tot pentru a crea un aspect nemaipomenit. Bretonul este si el filat pentru a contura fata. Aceasta coafura indrazneata se potriveste persoanelor cu atitudine.
Tips:
Lasa-ti capul in jos si in sus si mototoleste-ti parul pentru mai mult volum.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori alternative par scurt si drept


Aceasta coafura necesita sa tundeti parul de peste tot pentru a da straturilor o finisare mai fina si pentru a crea o forma minunata. Sus se gaseste o pata de culoare care cade intr-o parte pentru a contrasta si a completa aceasta coafura. Se potriveste persoanelor care au parul normal spre mediu.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori par scurt si drept - funky


Acest bob permite parului de pe lateral sa contureze fata. Bretonul contureaza sprancenele pentru un aspect modern. Aceasta coafura va avea nevoie de retusuri dupa 4-6 saptamani pentru a pastra forma initiala.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsoare par scurt drept - trendy


Aceasta coafura indrazneata este pentru oamenii curajosi. Straturile din spate sunt filate pana la gat, pentru a evidentia culorile adaugate pentru contrast. Suvitele de sus se amesteca cu cele laterale.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori par scurt drept - funky


Aceasta coafura minunata are straturi diferite in spate care se amesteca cu cele laterale, care sunt facute sa stea lipite de cap. Straturile de sus sunt amestecate cu cele de pe o laterala.
Tips:
Foloseste degetele pentru a te juca prin parul tau cu produsele pentru par.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori par scurt drept - moderne


Aceasta coafura gratioasa este filata pana la spate iar suvitele de sus se amesteca cu cele din lateral pentru a obtine un aspect asimetric. Bretonul este filat si cade usor pe fata.
tunsori par scurt
body line

Tunsori 2012 - Tunsori par scurt drept - alternative


Aceasta coafura este curajoasa si brutala. Varfurile sunt drepte, iar in laterale si in spate are o forma asimetrica dinspre dreapta inspre stanga. Aceasta coafura se potriveste oamenilor care vor sa atraga atentia.
tunsori par scurt
body line

adauga_bannerul_tau