Tunsori par lung 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Frizuri 2012, Frizuri par scurt cu breton


Aceasta coafura se bazeaza pe mare si rebel, buclele sunt duse pe spate pentru a crea volum in timp ce bretonul va fi drept pentru contrast.
body line

Frizuri par scurt, Frizuri 2012 par filat


Acest stil funky foloseste trepte indraznete pentru a crea acest look fantastic. In spate treptele au fost taiate peste tot pentru a crea un look subtiat pentru acest stil. In laterale treptele au fost subtiate si au fost imbinate cu bretonul dat intr-o parte.
Tips:
Directioneaza parul in pozitia pe care o doresti in timp ce aplici produsele de finisare.
body line

Tunsori par scurt, Tunsori 2012 par tuns in scari


Ideea principala din spatele acestei tunsori este volumul. Multe trepte taiate in spate si in laterale fac posibil acest lucru. Este fantastic pentru persoanele cu par ondulat sau cret.
body line

Tunsori 2012, Tunsori par scurt de zi


Aceasta tunsoare eleganta si cu volum are trepte in partea de sus si in laterale pentru a da inaltime si latime. Partea din spate a fost subtiata la ceafa pentru un aspect ingrijit.
body line

Frizuri 2012, Frizuri par scurt cret de zi


Partea din spate a acestei tunsori este subtiata, cu trepte graduale spre partea de sus si laterale pentru a echilibra stilul. Acest lucru face tunsoarea foarte usor de coafat si mentinut.
body line

Frizuri par scurt, Frizuri 2012 par scurt cret


Volumul si rotunjimea fac din aceasta tunsoare alegerea perfecta pentru formele de fata lungi. Trepte uniforme au fost taiate in spate, lateral si in partea de sus pentru a echilibra volumul creat si pentru a completa look-ul.
Tips:
Foloseste degetele pentru a directiona parul in pozitia pe care o vrei si lasa produsele sa se usuce in mod natural.
body line

adauga_bannerul_tau