Tunsori par mediu 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Coafuri par scurt, Coafuri 2012 pe o parte


Aceasta coafura indrazneata se potriveste persoanelor care vor o coafura rebela si care vor sa atraga atentia. Lateralele au fost taiate inegal pentru a crea un aspect asimetric. Daca asta nu este suficient pentru a atrage atentia, atunci puteti adauga culoare.
body line

Coafuri 2012, Coafuri par scurt filat


Aceasta coafura uimitoare in valuri este ridicata de la radacina pentru mai mult volum. Bretonul este fin pentru a adauga contrast si pentru a arata cat de versata este aceasta coafura.
Tips:
Folositi ondulatorul la varfuri pentru a le mai increti putin.
body line

Coafuri 2012, Coafuri par scurt filat in scari


Parul de la spate este filat pe gat pentru forma si stil, in timp ce partile laterale sunt tunse inegal pentru un aspect asimetric. Puteti face suvite pentru a adauga condimente si contrast acestei frizuri.
body line

Tunsori 2012, Tunsori par scurt in scari


Stilul acesta este amuzant si la moda, partile din spate sunt taiate si subtiate in timp ce parul de sus este taiat mai scurt pentru mai mult volum. Puteti pune culori pentru a completa aceasta coafura.
body line

Tunsori 2012, Tunsori de zi


Aceasta tunsoare sexy are energie si indrazneala si un breton franjurat ce incadreaza fata. Laterale au fost subtiate pentru a crea delicatete, latime in parti si pentru a se imbina cu volumul creat in partea de sus. Partea din spate a fost subtiata si treptele au fost taiate gradual pentru a se imbina cu partea de sus ce a fost taiata mai scurt.
Tips:
Lasa capul in jos si ravaseste parul pentru a-i da volum.
body line

Tunsori 2012, Tunsori par scurt ondulat


Aceasta tunsoare scurta are atitudine si forma multumita treptelor filate peste tot. Bretonul filat a fost adaugat pentru a indulci trasaturile. Laterale au fost taiate gradual de la breton pentru a incadra fata si pentru ca sa se imbine cu lungimea scurta din spate. In spate parul a fost taiat drept, la ceafa, apoi taiat gradual pentru a da volum.
Tips:
Foloseste uscatorul pentru a scoate umezeala partial. Aplicarea produselor in parul inca umed va fixa mai bine.
body line

Tunsori par scurt, Tunsori 2012 par scurt ondulat


Acesta este o tunsoare eleganta ce poate fi aranjata foarte usor. Partea din spate si lateralele sunt taiate scurte pentru a sta lipite de cap. Treptele de sus sunt texturate si filate pentru a da inaltime si contur. Bretonul este folosit pentru a imblanzi look-ul si pentru a completa perfect stilul.
Tips:
Foloseste degetele pentru a aplica produsele in par si creeaza un aspect texturat.
body line

Frizuri par scurt, Frizuri 2012 par scurt ondulat


Aceasta tunsoare casual este fantastica pentru persoanele care vor un stil usor de intretinut, dar care vor sa iasa in evidenta. Partea din spate este subtiata pe gat pentru a da forma, cu trepte scurte si medii in partea de sus si in laterale pentru a da tunsorii flexibilitate.
Tips:
Aplica o cantitate mica de lotiune de netezire pe partea de sus pentru a da stralucire si a fixa.
body line

adauga_bannerul_tau