Tunsori par scurt 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Tunsori 2012 - Tunsori moderne pentru par scurt drept


O combinatie de suvite lungi si scurte de sus pana jos si pe laterale creeaza aceasta coafura indrazneata, care este foarte potrivita pentru cele care cauta un stil la moda, pentru o fata rotunda. In partea din fata se vor face suvite colorate.
Tips:
Jucati-va cu radacinile pentru a obtine mai mult volum.
body line

Tunsori par scurt, Tunsori fancy pentru par scurt si drept


Tunsorile indraznete se potrivesc cel mai bine oamenilor curajosi. Spatele este filat pe gat si se amesteca cu suvitele din lateral. Partea de sus a parului este tunsa scurt si trebuie sa stea turtita pe cap, permitand suvitelor in doua tonuri sa iasa la iveala. Aceasta coafura este perfecta pentru acelea care au parul scurt sau mediu.
body line

Tunsori par scurt, Tunsori alternative par scurt si drept


Aceasta coafura nebuneasca, grozava, este filata pe gat, aratandu-ne tehnica celor doua culori care ii da frizurii atitudine si forma. Straturile nuantate sunt peste tot si dau forma, volum.
Tips:
Jucati-va cu partea de sus a coafurii pentru a obtine mai mult volum.
body line

Tunsori par scurt, Tunsori funky par scurt drept


Aceste coafuri indraznete se potrivesc foarte bine oamenilor curajosi si celor care vor sa aiba o frizura la moda care sa surprinda. Parul la spate este tuns foarte scurt, cu straturi taiate pe lateral si sus, pentru a crea o forma foarte voluminoasa. Straturile de sus au textura si stau turtite pe o parte pentru a fi asimetrice.
body line

Tunsori par scurt, Tunsoare asimetrica - par scurt drept


Aceasta coafura este perfecta pentru cele care vor sa atraga atentia. Partea din spate este filata pe linia gatului iar lateralele sunt asimetrice. O culoare creativa este un mod minunat pentru a pune in evidenta aceasta frizura pretentioasa.
body line

Tunsori par scurt, Tunsoare moderna par scurt si drept


Acesta este un stil amuzant, care este perfect pentru cele care au parul frumos si vor mult volum. Parul de sus va fi tuns scurt pentru mai mult volum, iar suvitele mai lungi au fost lasate sa cada pentru a crea un aspect mai fin fetei. Lateralele au fost taiate in jurul gatului si subtiate pentru ca partea de sus sa aiba toata atentia. Spatele a fost de asemenea taiat pana la baza gatului.
body line

Tunsori par scurt, Tunsoare punk par scurt drept


Aceasta coafura este cu siguranta pentru cele curajoase, carora le place sa fie in lumina reflectoarelor. Combinatia de par mediu cu cel scurt dau textura, aceasta coafura este perfecta pentru cele cu parul drept natural.
body line

Tunsori par scurt, Tunsori fancy - par scurt drept


Aceasta coafura este perfecta pentru cineva care cauta sa impietreasca orice multime. In spate, parul este filat, cu suvite lungi, care se amesteca cu cele din lateral pentru a crea o forma interesanta. Folositi o nuanta de rosu deschis la parul de dedesubt pentru a completa aceasta frizura.
body line

adauga_bannerul_tau